Стабилизаторы "ИНСТАБ-ПРО"

Описание

Стабилизаторы пищевые "ИНСТАБ-ПРО" - ТУ У 10.8-40021487-004:2015 - используются как загустители, гелеобразователи, стабилизаторы консистенции; регуляторы кислотности, улучшители и компоненты, увеличивающие срок хранения. 

Стабилизаторы  "ИНСТАБ-ПРО" делятся на группы по назначению:

"ИНСТАБ-ПРО"- 100 - кисломолочная продукция;

 "ИНСТАБ-ПРО"- 200 - мороженое;

 "ИНСТАБ-ПРО"- 300 - колбасные изделия;

 "ИНСТАБ-ПРО"- 400 - мясные, рыбные и овощные консервы;

 "ИНСТАБ-ПРО"- 500 - кулинарные полуфабрикаты;

 "ИНСТАБ-ПРО"- 600 - кондитерские и хлебобулочне изделия;

 "ИНСТАБ-ПРО"- 700 - соусы, кетчупы и майонезы;

 "ИНСТАБ-ПРО"- 800 - джемы, сиропы, фруктовые и молочные наполнители;

 "ИНСТАБ-ПРО"- 900 - пищевые концентраты;

 "ИНСТАБ-ПРО"- 1000 - алкогольные и безалкогольные напитки;

 "ИНСТАБ-ПРО"- 1100 - масложировая продукция.

Характеристики

В качестве образца предоставляем характеристики стабилизатора "ИНСТАБ-ПРО"- 800-21 для джемов и фруктовых наполнителей

Стабілізатор харчовий
Інстаб-Про 800-21
Сертифікат якості 
 № партії         071215-1
Дата виготовлення: 07.12.2015  
Артикул:                          800-21
Номер ТУ:           ТУ У 10.8-40021487-004:2015
Склад:
          Згущувачі Е-1442, Е-1422, Е-407
Зовнішній вигляд:         Однорідний незабарвлений порошок. Дозволена наявність нещільно злежаних грудочок, які розсипаються у разі легкого надавлювання
Колір:           білий з кремовим відтінком
Запах           Відповідає харчовим стабілізаторам
             
Фізико-хімічні показники
Масова частка вологи, %, не більше не більше 5,5%
Інші домішки відсутні
Показники безпеки
Вміст токсичних елементів   Кадмій не більше 0,05 Згідно з ГОСТ 26932,Гост30178
не більше , мг/кг:     Мідь не більше 25,0 Згідно з ГОСТ 26927,Гост30178
        Миш як не більше 1,0 Згідно з ГОСТ 26934,Гост30178
        Ртуть не більше 0,02 Згідно з ГОСТ 26933,Гост30178
        Свинець не більше 1,0 Згідно з ГОСТ 26930,Гост30178
        Цинк не більше 50,0 Згідно з ГОСТ 26931,Гост30178
Радіонукліди,Бк/кг, не більше,ніж: Cs Цезій не більше 150 Згідно з МВ 6.6.1-10.10.1.7.158

Мікробіологічні показники відповідають вимогам нормативної документації згідно протоколу випробування № 47/12 від 29.12.2015 р.

               
        Стабілізатори призначені для використання в харчовій 
Сфера застосування:     промисловості для виробництва кондитерських виробів, морозива,
        напоїв,молочних продуктів, кремів, наповнювачів, джемів,соків,
        напівфабрикатів та інше.      
Умови зберігання     Зберігати у герметично закритій упаковці в сухому, захищенному
        від прямих сонячних променів приміщенні, при температурі від
        100С до 250С  та відносній вологості повітря не більше 75%
Дозування     Підбирається індивідуально до кожної групи виробів за 
        результатами лабораторного тестування.           
Термін зберігання:     12 місяців з дня виготовлення.    
Документ складений на підставі випробувань зразків продукції       № 1519-1520 від 30 грудня 2015року